Lantmännen Unibakes verksamhet bedrivs i Örebro, Mantorp och Huddinge.

Korvbrödsbagarn grundades 1957, och är ett av Europas största specialbagerier för korv- och hamburgerbröd. Fabriksytan är 18 350 m2 varav 5 750 m2 är frysutrymme.

Korvbrödsbagaren bageri
Översiktsbild Korvbrödsbagarn, huvudkontor

Bageriet i Mantorp startades upp 1959, och är Sveriges största tillverkare av bake off-produkter. Merparten av produkterna är baserade på smör-/mördeg och levereras djufryst till kund. Fabriksytan är 3 200 m2.


Översiktsbild Mantorpsbageriet

Bageriet i Huddinge startade 1984 och är en del av Lantmännen sedan 1 mars.  Den 1 november 2017 är bageriet integrerat fullt ut både legalt och systemmässigt

  • Tillverkar Baguetter och landgångsbröd bl a. under varumärket Bonjour
  • Hög automatiseringsgrad i hela bageriet
  • Tre tillverkningslinjer.
  • Över 100 000 baguetter tillverkas/dygn
  • 30 anställda


Huddinge-bageriet