Högrevsburgare med Glazed burger bun och lagrad ost

Högrevsburgare med Glazed burger bun och lagrad ost | Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake


10 portioner

10 portioner

  • 10 Glazed Burger Bun
  • 10 Högrevsburgare á 140 gram
  • 3 st solmogna söta tomater
  • 2 st gula lökar strimlade 
  • 100 g Crispsallad (10 st blad)
  • 100 g Romansallad strimlad 
  • 150 g skivad lagrad ost typ svart Sara
  • 100 g BBQ sås typ Sweet baby Ray's
  • 300 g bra bacon
  • 2 dl Majonäs 
  • Vit tryffelolja
  • Salt & Peppar

Av Davor Zidaric, Lantmännen Unibake Sweden

Kom ihåg att rosta Hamburgebrödet - tips för ännu mer smak, smörstek brödet.

  1. Stek eller grilla hamburgarna.
  2. Skiva upp osten.
  3. Stek den strimlade löken och smaksätt med tryffel olja salt & peppar.
  4. Rosta eller grilla hamburgebrödet innan du sätter samman måltiden.
  5. Montera gärna burgaren som på bild.