Glazed hot dog bun med chorizo

Glazed hot dog bun med chorizo | Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake


10 portioner

10 portioner

  • 10 Glazed hot dog bun
  • 10 Chorizo (Premium)
  • 100 g strimlad grön eller svartkål 
  • 100 g strimlad rödkål
  • 50 g gröna sojabönor
  • 2 dl majonäs
  • 4 msk grovkornigsenap 
  • 1-2 msk honung, flytande
  • Salt & Peppar 

 

Av Davor Zidaric, Lantmännen Unibake Sweden

Kom ihåg att rosta korvbrödet för ett krispigare och godare reslutat.

  1. Stek grönkål och rödkål var för sig lite lätt, smaksätt med salt och peppar och ev lite olivolja och vinäger.
  2. Blanda senap och majonäs smaksätt med salt & peppar.
  3. Stek eller grilla korvarna.
  4. Rosta eller grilla korvbröden innan du sätter samman måltiden.
  5. Montera som på bild.

Om du vill servera mer sallad vid sidan om, så går det givetvis bra.