Burgare Chévre De Luxe

Låt dig inspireras av recept skapat av Adam Thulin i samarbete med Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake


4 portioner
  • 10 st Double Sesam burger bun

  • 600 g högrevsfärs. 30% fett
  • 2 rödlökar
  • Getost utan kant
  • 30 g bladpersilja
  • Flytande honung
  • Salt & svartpeppar

20 minuter

Gör så här:

  1. Salta och peppra färsen, forma till 4 köttpuckar.
  2. Skär löken i 1 cm tjocka skivor och pensla med olja.
  3. Grilla köttet och löken 10-15 minuter
  4. Mixa getosten med några msk vatten och smaka av med salt.
  5. Rosta brödet
  6. Klicka getostkräm i botten på brödet, lägg på grillad lök och ringla över lite honung.
  7. Lägg på burgaren, persilja och brödlocket. Njut!