Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.
Buenos Aries Bull
Låt dig inspireras av recept skapade av produktutvecklare Davor Zidaric | Lantmännen Unibake
Ingredienser för 10 portioner:
- 10 st Bistro Brioche Korvbröd
- 3 kg nötkött
Torr rubbing:
- 100 g ljusbrunt socker
- 30 g malet svartpeppar
- 20 g grön paprika
- 20 g rökt paprika
- 20 g vitlökspulver
- 20 g lökpulver
- 20 g havssalt
Chimichurri mayo:
- 42 g färsk persilja
- 20 g färsk koriander
- 9 g färsk oregano
- 3 vitlöksklyftor
- 1 liten schalottenlök
- 2 tsk rödvinäger
- 2 tsk citronsaft
- 500 g vanlig mayo
Fyllning:
- 50 g skivad rödlök
- 200 g rödkål, finskivad
- 200 g vitkål, finskivad
- 100 g vit sötlök, finskivad
- 200 g bbq-sås
- Vit vinäger
- 50 g hackad gräslök
Oxbringa med rubbing : Bland ingredienserna i en mortel. Applicera rubbingen på oxbringan och rök den i låg temperatur 80°C över natten. Strimla sedan köttet.
Alternativ: Använd en färdig New York pastrami
- Chimichurri mayo: Blanda ingredienser i matberedare tills de är fint blandade.
- Burger: Tillsätt gjutet briskedkött ovanpå brioche, tillsätt sedan fyllning och håll chimichurri mayo.