Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.
Bistro Brioche korvbröd - Veggo
Midi subs Veggo med Bistro Broiche Korvbröd fylld med ärtpuré och sötpotatis | Korvbrödsbagarn | Lantmännen Unibake
10 portioner
- 10 Bistro Brioche Korvbröd
- 1 kg sötpotatis mos smaksatt med färskost
- 200 gram pickalde grönsaker gurka, morot och rödlök
- 400 g ärtpure smaksatt med vitlök
- 150 g grna sojabönor
- 100 g srirach majonäs
Av Davor Zidaric, Lantmännen Unibake Sweden
- Koka sötpotatisen mjuk och mixa ihop med färskost, salt & peppar och lite vitvinsvinäger.
- Mixa grönaärtor till en slät kräm, smaksätt med pressad vitlök, salt & peppar
- Pickla morot, gurka och rödlök: Att snabbpickla grönsaker
En burk med syrade grönsker kan stå och lagras i flera månader, men det finns flera recept som gör att du kan äta picklade grönsaker samma dag som du gör dem. Picklingen sker ofta med en så kallade "1-2-3-lag", med tre delar vatten, två delar socker och en del ättika. - Rosta korvbröden.
- Montera ihop som på bild.
- Topppa med lite gröna sojabönor och sriracha majonäs.