Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.
Balder med tonfiskfyllning
Recept med det förbakade brödet Balder med tonfisk med majonnäs, tomat, basilika, gröna oliver, kapris, sardeller & olivolja | Bonjour | Lantmännen Unibake
Ingredienser för 4 portioner
4 BALDER, 110 g (art.225718)
- 300 g tonfisk i olja
- 4 msk majonnäs
- 1 bifftomat, skivad
- 1 dl basilika, plockad
- 1 dl gröna oliver, skivade
- 1 dl kapris
- 60 g sardeller, raka filéer
- 2 msk olivolja
- Nymalen svartpeppar
Recept av Fredrik Andersson, medlem i Svenska Kocklandslaget
"Gudabrödet" Balder fylld med tonfisk, majonnäs, tomat, basilika, gröna oliver, kapris, sardeller och olivolja
- Låt tonfisken rinna av i ett durkslag.
- Fördela sedan tonfisken på brödet.
- Skeda över majonnäsen.
- Toppa med skivad bifftomat, basilika, gröna oliver, kapris & sardeller.
- Avsluta med olivolja och massor av nymalen svartpeppar. Njut omgående!