Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.
Balder fylld med marinerad fläskkarré
Recept med det förbakade brödet Balder med marinerad fläskkarré med rättika, koriander, hoisinsås, jalapeños från | Bonjour | Lantmännen Unibake
Ingredienser för 4 portioner
4 BALDER, 110 g (art. 225718)
- 300 g svensk fläskkarré, strimlad
- 2 tsk srirachasås
- 1 tsk soja
- 3 msk hoisinsås
- 1 msk matolja
- 100 g rättika, finstrimlad
- 1 dl koriander
- 2 msk jalapeños, tunt skivade
- 2 msk salladslök, finstrimlad
Recept av Fredrik Andersson, medlem i Svenska Kocklandslaget
BONJOUR´s Balder fylld med marinerad fläskkarré, rättika, koriander, hoisinsås, jalapeños & salladslök
- Börja med att marinera köttet med srirachasås och soja i en bunke, ca 1 timme.
- Bryn sedan köttet i oljan så att det får fin färg.
- Vänd i hoisinsåsen och glasera köttet.
- Fördela sedan köttet på bröden.
- Toppa med koriander, rättikan, jalapeños & salladslök.