- I stekpannan: Om du har stekt korv, hamburgare, lök, bacon eller andra tillbehör i stekpannan är det ett perfekt tillfälle att ta vara på smakerna. Stek/rosta brödet direkt i pannan, så får du en fin, glansig yta och maxad smak på bröden.
- I brödrosten: Det enklaste sättat att rosta ditt korv- eller hamburgerbröd är i brödrosten (om du har en som är tillräckligt bred). I brödrosten får du en jämn och fin rostning varje gång.
- Grilla: För dig som vill ha riktigt snygga grillränder på böden så är rostningen på grillen eller i grillpanna givet. Pensla eller spraya gärna bröden med olja/smör innan du grillar på hög värme för att få tydliga ränder.
- I ugn: Rosta bröden på hög värme en kort stund för att få en krispig yta. Pensla eller spraya gärna bröden
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.