Förvaring och hantering
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Stenugnsbakad surdegsfralla med mald havre, toppad med havregryn, solrosfrön, hirs och linfrön.
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Korn, Spannmål som innehåller gluten, Havre, Råg, Vete
Mandel, Ägg, Hasselnöt, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Valnöt
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
7200 | 225411 | N/A | 07315062254111 | Case |
N/A | 225411 | N/A | 17315062254125 | Pallet |