Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett ljust stenugnsbakat surdegsbröd med krispig skorpa, saftigt inkråm och rustikt utseende.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i ca 3-5 minuter. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Korn, Råg, Vete
Ägg, Mjölk, Sesamfrön, Sojabönor, Mandel, Hasselnöt, Valnöt
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
7200 | 224696 | N/A | 07315062246963 | Case |
N/A | 224696 | N/A | 27315062246967 | Pallet |