Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina i 15-30 min. i rumstemperatur. Grädda i 8-9 minuter i 190°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden och kan variera beroende på ugn.
En baguette bakad på klassiskt vis med surdeg som ger en rustik, knaprig skorpa och den rätta sega känslan inuti. Bakat i stenugn.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina i 15-30 min. i rumstemperatur. Grädda i 8-9 minuter i 190°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden och kan variera beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten, Vete, Råg
Sesamfrön, Mjölk, Ägg
360
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
7920 | 215684 | N/A | 05413056035639 | Case |
N/A | 215684 | N/A | 05413056035899 | Pallet |