Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Baka i varmluftsugn 190-210 grader i ca 5-7 min. Låt produkten svalna 20-30 min.
Ett bake off matbröd, stenugnsbakat ljust surdegsbröd bakat med rågsurdeg, vetesurdeg och havssalt som ger ett saftigt inkråm med stora porer.
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Baka i varmluftsugn 190-210 grader i ca 5-7 min. Låt produkten svalna 20-30 min.
Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten
Mjölk
360
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
6000 | 5104 | N/A | 07315061051049 | Case |
N/A | 5104 | N/A | N/A | Pallet |