Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 50-60 min i rumstemperatur. Baka 10-12 min i 190-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
En ny bageriklassiker bakad på vete- och rågmjöl och fullkornsmjöl av vete, rivna morötter, knapriga solrosfrön och linfrön.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 50-60 min i rumstemperatur. Baka 10-12 min i 190-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Sesamfrön, Havre, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten
Sojabönor
549
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
5000 | 218958 | N/A | 07315062189581 | Case |
N/A | 218958 | N/A | 27315062189585 | Pallet |