Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina bröden i minst 60 minuter i rumstemperatur. Grädda i ca 9-11 minuter på 180°C. OBS! Gräddningtider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Ett stenugnsbakat rustikt surdegsbröd bakat på fullkornsvetemjöl.
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina bröden i minst 60 minuter i rumstemperatur. Grädda i ca 9-11 minuter på 180°C. OBS! Gräddningtider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Spannmål som innehåller gluten
Sesamfrön, Sojabönor
549
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
6200 | 222134 | N/A | 07315062221342 | Case |
N/A | 222134 | N/A | 27315062221346 | Pallet |