Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 60-80 min i rumstemperatur. Grädda i ca. 180°C 9-12 min. Pensla med smör och doppa i kardemummasocker (kardemummasocker #70525). OBS viktigt att tina bullen ordentligt innan bakning.
Vetebulle bakad med smör och surdeg och fylld med kardemummafyllning med smör och mandel.
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 60-80 min i rumstemperatur. Grädda i ca. 180°C 9-12 min. Pensla med smör och doppa i kardemummasocker (kardemummasocker #70525). OBS viktigt att tina bullen ordentligt innan bakning.
Vete, Ägg, Mjölk, Mandel, Spannmål som innehåller gluten, Nötter
Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
180
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
7560 | 218527 | N/A | 06416577015240 | Case |
340200 | 218527 | N/A | 06416577015264 | Pallet |