Grovt Olympiabröd

Artikelnummer: 1221 Nettovikt (g): 85
GTIN (kartong): 07391288122106 Nettovikt/frp (g): 10030

Portionsbröd bakat av vete- och rågmjöl, innehåller kruskakli, havregryn, linfrön och solrosfrön. Deg.

118 Styck per kartong
45 Kartong per pall

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare.

Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda i 15-18 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt färdigbakad produkt ca 70 g.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, jäst, VETEGLUTEN, RÅGMJÖL, hirs, vört/vørt (av KORN/BYGG), KRUSKAKLI (VETE) 1,9%, linfrön 1,3%, solrosfrön 1,3%, salt, HAVREGRYN 1%, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), malt av VETE, fruktsocker, emulgeringmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

Allergener innehåller

Allergener:

Havre, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten

Kan innehålla spår av

Mjölk, Valnöt, Nötter

Tillverkningsland: Estland

Hållbarhet (dagar)

252

Nettovikt/frp (g) Artikelnummer GTIN (kartong) Typ
10030 1221 N/A 07391288122106 Case
451350 1221 N/A 27391288122100 Pallet

Näringsinnehåll per 100g


  • Energi, kcal 224 kcal
  • Energi kJ 947 kJ
  • Fett
    - varav mättat fett
    3.1 g
    0.7 g
  • Kolhydrater
    - varav socker
    37 g
    0.4 g
  • Fibrer 4.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 1.3 g
  • NutrientSodium 520 mg

Grossist


  • Martin & Servera 162719
  • Menigo 405352
  • Svensk Cater 58957