Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min
Förbakat, djupfryst stenugnsbakat bröd
Frysvara, förvaras vid -18° C eller kallare
Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 8-12 min. Ånga 7 sek. Låt produkten svalna 20-30 min
Valnöt, Nötter, Korn, Råg, Vete, Spannmål som innehåller gluten
Sesamfrön
365
Nettovikt/frp (g) | Artikelnummer | GTIN (kartong) | Typ | |
---|---|---|---|---|
6100 | 80284 | N/A | 05701014900779 | Case |
122000 | 80284 | N/A | 05701014053598 | Pallet |